cem-tech-smallTerapia cu unde milimetrice- terapie modernă care se adresează oricărei patologii. De 30 de ani se studiază efectele terapiei cu unde milimetrice în Rusia şi se bazează pe sute de investigaţii şi mii de referinţe.

Această terapie are la bază principii naturale, având o eficienţă foarte bună şi neavând efecte adverse. Nu doar că elimină simptomele dar regenerează organe şi sisteme, în măsura în care acestea nu sunt copmplet distruse. În 2000 oamenii de ştiinţă ruşi au fost recompensaţi cu cel mai prestigios premiu de stat din Rusia (echivalentul premiului Nobel), datorită implementării acestei terapii.

Cu dispozitivul CEM TECH, care produce unde milimetrice, stabilim legături cu frecvenţele din organism şi în acest mod se corectează eventualele dezechilibre, care produc de fapt patologia. Datorită rezonanţei creată în momentul în care undele milimetrice se întâlnesc cu frecvenţele din organism, nivelul de unde foarte joase are un efect benefic asupra organismului.

Terapia cu unde milimetrice nu vindecă boli, dar readuce la parametrii de bună funcţionare proprietăţile de regenerare ale organismului. Această putere de regenerare este întreţinută de puterea membranei celulare, ceea ce înseamnă suprafaţa celulară care este în contact cu restul organismului.