dia-dens-smallAparatul DiaDens-DT este un aparat ce foloseste o metoda de tratament prin biorezonanta destinat armonizarii energiei naturale a organismului, si se bazeaza pe electrostimulare neuronala si fenomenul de biofeedback. Aparatul genereaza impulsuri care au o baza fiziologica si caracteristici similare cu cele ale organelor vizate.

Aparatul receptioneaza informatia de la nivelul pielii, o proceseaza si o returneaza organismului la nivelul zonelor reflexogene sub forma unor impulsuri electrice de mica putere. Aceste impulsuri sunt receptionate de  sistemul nervos care mobilizeaza organismul in scopul refacerii functionale. Din acest motiv aparatul este sigur, fara efecte secundare stimuland resursele proprii de vindecare ale organismului si de restabilire a functionalitatii normale.

Cu acest aparat pot fi tratate boli ale sistemului nervos, aparat respirator, aparat digestiv, aparat cardio-vascular, urogenitale, probleme stomatologice, afectiuni reumatismale, traumatisme, boli dermatologice, ORL si oftalmologice.