eis-ddfao-smallAparatul de diagnostic si determinari functionale EIS-DDFAO este o metoda noua de investigare globala a sanatatii care permite aprecierea gradului de functionare a fiecarui organ si functie interna prin evaluarea nivelului de conductivitate bioelectrica a corpului uman.
Specificitatea si brevetul sistemului EIS se bazeaza pe utilizarea curentului continuu in impedanta bioelectrica. Prin aceasta specificitate, sistemul EIS poate masura doar un compartiment al corpului uman: fluidul interstitial.

Electrosomatograma (Electroscanograma)- este un examen complementar, indispensabil examenelor biochimice si lezionale existente (examene de laborator, radiografii, scanner, EEG, EKG, IRM etc.) pentru a vizualiza terenul homeostazic al fiecarui individ si astfel a determina:
Prognosticul asupra vindecarii unei maladii;
Alegerea terapeutica (biochimica, sau biofizica);

Continuarea terapeutica;

Practicarea medicinei preventive, pornind de la principiul ca intreaga patologie este preexistenta manifestarii sale si aceasta intr-un plan de vibratii electromagnetice (R. SHELDRAKE, T. MOSS, P. MANDELL).
Analiza rezultatelor: Dupa scanarea  timp de 3 minute a intregului organism prin intermediul a sase electrozi aplicati pe frunte palme si talpi si inregistrarea informatiilor despre pacient, EIS-DDFAO ofera medicului posibilitatea de a vizualiza un ansamblu de date care sunt masura capacitatii functionale si a mediului homeostazic biofizic al pacientului.

Rezultatele se prezinta sub urmatoarea forma:
O estimare generala a bilantului sanatatii cu precizari privind:
-tipul de organism;
-modul de adaptare a mecanismelor de reglare;
-lateralitatea (partea functionala predominanta);
-starea sistemului imunitar;
-starea centrilor energetici (chakre)
-evaluarea meridianelor energetice
-gradul de stres; nivelul stresului oxidativ
-pH-ul extracelular (sanguin), intracelular si la nivelul tesuturilor;
-mineralele si vitaminele deficiente in organism
-gradul de oxigenare a tesuturilor si schimburile celulare (catabolism);
-nivelul de perturbatii in circulatia limfatica;
-organele tinta cu dezechilibre homeostazice
-gradul de functionare a sistemului neurovegetativ; nivelul neuromediatorilor.
-nivelul de blocaje functionale asupra coloanei vertebrale;
-relatiile de functionalitate intre segmente, organe si sisteme.
-riscurile functionale si degenerative pe organe si sisteme
-riscul de cancer si cardiovascular
Grafice lineare sau circulare care permit analiza sistemelor de reglare a organismului. Un bilant al tuturor punctelor bioelectrice de acupunctura cu date precise asupra: Meridianelor principale; Meridianelor curioase; Meridianelor tendino-musculare; Meridianelor LO.
Acesta reprezinta un diagnostic stiintific de masura, unic in lume, a meridianelor in ansamblul acestora si nu prin puncte precise (Metoda lui Voll), care intereseaza medicii acupunctorii.

Un diagnostic al probabilitatii

  • Organic

In functie de dezechilibrele biochimice (pH si consum de oxigen) ale diferitelor zone.

  • Bioelectric

Care determina valorile a 10 centre de reglare bioelectrica (chakre) si valorile pe meridiane

  • Fiziologic

In functie de zonele atinse din punct de vedere electric.

Posibiltatea de a aprecia in timp rezultatele terapeutice  prin compararea rezultatelor
O dieta personalizata: alimente recomandate, alimente contraindicate, indicate pe baza proprietatilor alcalinizante sau acidifiante.

EIS-DDFAO este un dispozitiv medical certificat de Ministerul Sanatatii si Familiei, Inregistrat de CE si FDA, Neinvaziv, Fara efecte secundare, Fara reactii adverse, Pana in prezent, nu se cunosc efecte secundare sau reactii adverse.
Aparat unic de diagnosticare a disfunctiilor biofizice ale organelor sau sistemelor, EIS-DDFAO permite realizarea medicinei predictive si ofera posibilitatea anticiparii eventualelor patologii prin determinari functionale si urmarirea acestora in timpul si dupa incetarea tratamentului.

Prin compararea imaginilor obtinute in cursul mai multor masurari succesive, EIS-DDFAO ofera posibilitatea unei analize dinamice asupra starii de sanatate a subiectului. Aceasta permite aprecierea evolutiei in functie de eventuale tratamente aplicate. Astfel, acest sistem de analiza si masura a starii neuro-functionale a organismului, permite realizarea unei Electrosomatograme (E.S.G.) a intregului corp. Prin analiza tesuturilor organice, sistemelor si metamerelor, permite aprecierea calitatii homeostaziei unui anumit organism, in functie de capacitatile de reglare si adaptare la mediul sau de viata.