metatron-smallAparatul Metatron este un dispozitiv medical ce are ca baza de functionare sistemul de analiza nonlineara (NLS), sistem inventat de academicianul S. P. Nesterov in 1988, si in permanenta perfectionare in urma cercetarilor si studiilor efectuate de catre cercetatorii Institutului de Psihofizica Aplicata din Omsk (Rusia).
Aparatul Metatron permite analiza spectrala a campului magnetic a oricarui organism biologic, camp care e capabil sa raspunda la stimuli electromagnetici externi. Se stie faptul ca in jurul organismelor vii exista campuri magnetice foarte fine implicate in transferul de informatii intra si extracelulare.

Sistemul NLS face o evaluare directa a conditiei unui organ prin interpretarea oscilatiei rezonante amplificate a organului investigat, oscilatie obtinuta folosind un senzor trigger noninvaziv. Fiecare organ si celula au oscilatiile lor proprii inregistrate in memoria computerului, la fel si orice proces patologic. Dupa citirea frecventelor masurate pe organismul testat, sistemul compara gradul de asemanare spectrala al acestuia cu baza de date, rezultand astfel interpretarea starii de sanatate a organismului testat.

Cu acest aparat se poate investiga organismul pana la nivel de ADN celular ceea ce are implicatii majore in interpretarea tuturor cauzelor implicate in diagnosticul bolnavilor cu boli degenerative, inclusiv neoplasme.
Investigatia cu acest aparat este aplicabila oricarei persoane sanatoase sau bolnave, fara efecte secundare, fara contraindicatii.