SCIO-smallSistemul SCIO este un sistem multimedia de biofeedback. Este conceput pentru detectarea si reducerea stresului. Dispozitivul nu ofera diagnostic. Sistemul este calibrat pentru a masura reactiile fine si subtile ale corpului uman la un grup de substante biologice si medicale. Sensibilitatea este setata extreme de fin, astfel încat permite captarea celor mai timpurii semne de boala si tulburare. Rezultatele trebuie evaluate de catre personal calificat.
SCIO- cea mai recenta tehnologie medicala, este considerat a fi la ora actuala cel mai cuprinzator software de sanatate din intreaga lume, schimband viziunea asupra medicinii si sanatatii.

SCIO este un sistem noninvaziv care are capacitatea de a scana intregul corp, oferind o analiza completa a bunastarii mentale, fizice, emotionale si spirituale. Sunt evaluate 9000 de frecvente pe durata a cateva minute, ceea ce permite detectarea stresului si dezechilibrelor, inclusiv alergiilor, deficientelor nutritionale si chiar indicarea potentioalelor afectiuni degenerative, oferind raspunsuri si solutii cu priivire la bolile cronice. Acest lucru ar putea salva timpul, inconvenienta si cheltuielile materiale ale pacientilor prin eleminarea a numeroase teste de laborator si proceduri de diagnosticare.

Combinand atat filozofia orientala, cat si cea occidentala, SCIO are capacitatea de a efectua72 de terapii diferite, astfel, echilibreaza energetic meridianele sau punctele de acupunctura fara utilizarea acelor, echilibreaza hormonii fara administrarea de medicamente, examineza sangele, detecteaza cu precizie si trateaza patogenii fara recoltarea de sange. SCIO are de asemenea capacitatea de a scana undele cerebrale folosind cei 8 electrozi (EEG), ceea ce permite echilibrarea neregularitatilor undelor cerebrale cum ar fi tulburarea de hipereactivitate, insotita de deficit de atentie oferind o altenativa sigura pentru copii.

SCIO utilizeaza cea mai recenta tehnologie a medicinii energetice frecventiale pentru a optimiza functiile organelor si a facilita eliminarea toxineleor si patogenilor, inclusiv a virusilor, bacteriilor, fungilor si chiar toxiinfectiilor alimentare din sistem.
Dispozitivul SCIO cuprinde programe suplimentare precum controlul durerii, sustinere emotionala si psihologica, chiropractica, program dental, terapii craniosacrale, pentru a numi doar cateva. Indiferent de sistemul dumneavoastra de credinte, SCIO are programul potrivit pentru dvs.

Stiati ca desi creierul uman este constient de 4 sute milioane de biti informatie, noi suntem constienti doar de 5% din aceasta informatie? Ce se intampla cu restul de miliarde de biti de informatie de care nu suntem constienti? Aceasta este stocata in ceea ce numim “subconstient”, iar tehnologia SCIO are capacitatea de a accesa informatia din subconstient care este necesara procesului de vindecare. Astfel, cu ajutorul SCIO, care este un dispozitiv de biofeedback foarte sofisticat, se efectueaza in cele din urma reducerea stresului. In oricare din  ecrane, valorile peste 100 reprezinta dezechilibre curente, iar cele sub 50 sunt dezenchilibre cronice, persistente.

Stresul este o afectiune de care sufera foarte multe persoane, totusi majoritatea oamneilor nu sunt probabil constienti de severitatea sa si de cum afecteaza toate aspectele sanatatii. Stesul declansaza sistemul nervos autonom, mareste rata inimii, glandele suprarenale autoproduc adrenalina si corticoizi care compromit sistemul imunitar si interfereaza cu digestia. Acest mechanism care apare din cauza stresului nu ajuta daca este continuu, ci conduce la multitudinea de boli cronice inexplicabile din cultura noastra care sunt toate cauzate de stress. Indiferent in ce stadiu al procesului de vindecare va aflati SCIO are programul potrivit pentru dvs.

Aparatul SCIO detecteaza afectiuni trecute si sechelele lasate, afectiuni prezente, precum si afectiunile la care suntem predispusi din punct de vedere genetic. Precizia sistemului este bazata pe decenii de cercetari in medicina bioenergetica si biorezonanta (scanare electrodermica). Stiinta ne-a demonstrat ca reactia electrica in corp se poate masura prin raspunsuri la amperaj, voltaj, inductie si frecvente. Dispozitivul masoara 16 parametri electrici standard ai corpului uman dincolo de simpla rezistenta. Acest lucru face ca SCIO sa fie unic. Cele mai multe dispozitive de masurare si sondaj doar masoara rezonanta. Frecventele de rezonanta trivectoriala (calculul matematic al relatiei dintre voltaj, amperaj, rezistenta) a substantelor sunt comparate cu frecventele de rezonanta trivectoriala ale pacientului. Acest lucru face ca SCIO sa fie cel mai bun dispozitiv de biorezonanta multifunctionala.

Dispozitivul SCIO este de provenienta din SUA, inventatorul aparatului fiind Prof. William C. Nelson, fost cercetator in cadrul NASA. Aparatul a fost folosit pana acum cativa ani doar in cadrul armatei si al serviciilor spatiale americane. Mai exact, este vorba de un aparat de biorezonanta, care foloseste curentii de joasa frecventa pentru depistarea si echilibrarea energetica a unor afectiuni ale corpului omenesc. Aparatele de biorezonanta exploateaza una din manifestarile interesante ale corpului omenesc, si anume corpul energetic. Orice organ emite un camp energetic care poate fi detectat si influentat. Pe baza acestui principiu, a fost realizat aparatul numit SCIO, care detecteaza dezechilibrele energetice ale organismului, dezechilibre care reflecta de obicei existenta unei afectiuni sau probabilitatea de aparitie a unei afectiuni. Detectandu-le, poate realiza, totodata, o terapie energetica a acestor dezechilibre. SCIO este un aparat de biorezonanta folosit astazi in inreaga lume. SCIO este un sistem holistic care are posibilitatea sa analizeze diferitele reactii ale pacientilor la diferiti stimuli. Sistemul SCIO receptioneaza informatii bioenergetice de la 50 de canale diferite din corpul uman. Aceste informatii sunt selectate si listate in ordinea importantei lor. Informatiile sunt receptionate de la diferite canale prin intermediul a 12 electrozi de masura. Acest aparat furnizeaza informatii despre starea generala de sanatate a pacientului. Sistemul SCIO fiind un sistem de testare si terapie prin biorezonanta foloseste diferite tipuri de terapii printre care si terapiile: Auto/Meridian, Trivector, Scalar, terapia Rife, Acupunctura, etc. SCIO testeaza energetic organismul, fiind un aparat care abordeaza pacientul la nivel informational. Acest tip de testare si terapie abordeaza individul din punct de vedere holistic energetic, la nivel informational, asadar se recomanda tuturor celor care doresc sa isi imbunatateasca starea de sanatate cu precadere pe probleme emotionale, stress, nivel psihic.

La Centrul de Biorezonanta Dr. Bacean sedintele cu aparatul SCIO se fac cam la 10-14 zile interval, durata unei sedinte fiind de 3 ore; numarul de sedinte depinde in mare masura de afectiunile pacientului cat si de vechimea acestora.

Asadar aceste sedinte se adreseaza atat persoanelor care doresc sa isi imbunatateasca starea de sanatate cat si celor care sufera de diferite afectiuni psihiatrice, de exemplu (Depresie, Schizofrenie, Retard psiho-motor, Autism), dar nu numai.