Acesta nu este un aparat curativ.

Ce este electro- acupunctura?

Este realizata cu un aparat portabil, foarte usor de utilizat, alimentat cu pile electrice si care prin stimularea directa alina durerea, tensiunea si insomnia legata de stress. Aceasta stimulare permite in mod egal  revitalizarea, tonifierea si sporirea nivelului de energie a corpului. Acest aparat se aplica peste tot si la orice ora.

In ce mod s-a dezvoltat aparatul de electro-acupunctura?

Acest aparat a facut obiectul cercetarii timp de 20 de ani si a fost utilizat de cosmonautii sovietici pentru a-si alina durerile si tensiunile. Dupa multi ani de folosire incununata de succes in programul spatial sovietic, acest aparat a fost perfectionat si adaptat marelui public de catre un eminent om de stiinta rus si pregatit pentru nevoile civililor.

Pe ce se bazeaza aparatul de electro-acupunctura?

Acest aparat foloseste o tehnologie de avangarda a erei spatiale asociata cu o experienta de 4000 ani a medicinii chineze in domeniul acupuncturii. In toate timpurile acupunctura a fost folosita, printre altele pentru a calma durerea, migrenele si tensiunea, stimuland direct punctele specifice din apropierea nervilor care se gasesc sub epiderma.
Potrivit acupuncturii traditionale, aceste puncte urmeaza unei serii de linii de forta numite „meridiane”  care parcurg corpul longitudinal. Potrivit acestui mod de cercetare clasic punctul relevant (sau punctele relevante) trebuie sa fie loalizate cu precizie de un acupunctor (specialist în acupunctura) cu experienta, care apoi stimuleaza punctul sau punctele specifice introducand in piele acele specifice.

Prin ce se diferentiaza acupunctura?

Acest aparat foloseste o metoda de avangarda total nedureroasa, inlocuind acul acupuncturii traditionale prin stimulare de impulsuri electronice. Aceasta stimulare este transmisa prin 36 de agrafe, placate in aur, care conduc impulsurile. In plus, functia biofeedback a aparatului (intoarcere biologica) permite rezolvarea problemei aplicarii corecte, localizand punctele exacte de stimulat. Persoana care foloseste aparatul nu are decat sa aplice aparatul in zona respectiva. Aparatul identifica punctul exact, detectand punctele de rezistenta slabe, care reprezinta mecanismul critic in ameliorarea durerii naturale organice. Agrafele de impulsuri transmit in consecinta un semnal electronic zonei identificate de pe corp.

Ce tip de dureri si migrene poate sa calmeze aparatul de electro-acupunctura?

Acest aparat calmeaza o mare varietate de dureri, inclusiv migrenele, dureri de cap provocate de tensiune, durerile si tensiunile musculare, stess-ul si insomnia datorata stress-ului, ca si durerile de spate, de umeri, cate sau genunchi, si in egala masura, reumatismul, artrita, durerile legate de degenerescenta articulara, etc.. Aparatul ajuta la revitalizare si tonifiere. In timp ce calmarea durerilor simptomatice si a anumitor suferinte poate fi dobandita imediat, alte dureri pot fi alinate numai dupa mai multe aplicatii, beneficiind, de asemenea, de efectul cumulativ al acestora. Aparatul poate fi aplicat pe o zona generala sau pe punctele specifice de acupunctura.