Programeaza-te AICI !

Ce parametrii sunt detectati si echilibrati in timpul unei testari cu dispozitivul SCIO?

Cativa parametrii bioenergetici furnizati de SCIO in urma unei testari:

– bioritm

– deficientele nutritionale – vitamine, minerale, acizi aminati, acizi grasi, enzime, hormoni

– riscurile

– starea generala de sanatate a organismului

– agentii patogeni – bacterii, ciuperci, virusi si paraziti

– starea si afectionile organelor interne;

– dezechilibre ale sistemului imunitar

– probleme ale sistemului grastro-intestinal

– starea emotionala si psihica, traume

– anomaliile si degenerarile sistemelor osos, muscular si nervos

– nivelul toxicitatii in organism

– alergiile la diferite substante

– starea psihica a pacientului

– evidntierea dependentelor.

Ce se mai poate trata cu Bioptronul?

– ulcerul varicos
– arsurile tegumentelor
– acnee
– eczema
– inflamatiile pielii
– traumatisme musculare etc.

Cum functioneaza aparatele Oberon-Metatron?

Aparatele Oberon-Metatron sunt sisteme computerizate de diagnostic si tratament care au la baza teoria entropiei cuantice logice dezvoltata de Th. Van Hoven (laureat al premiului Nobel) si S. P. Nesterov care a inventat metoda de diagnostic non-linear (pe principiul careia functioneaza aceste aparate)
Concret, prin intermediul unor casti se genereaza o serie de campuri electromagnetice in corp care vor genera frecvente de rezonanta ale organelor si tesuturilor. Aceste frecvente sunt masurate si interpretate prin comparatie cu o baza de date existenta.

Prezinta terapia cu dispozitivul CEM-TECH SUPER efecte adverse?

Folosind aceleasi frecvente si putere, asemanatoare cu cele ale organismului, tratamentul nu prezinta efecte adverse.

Cum functioneaza aparatul DiaDens-DT?

Aparatul DiaDens-DT este un aparat ce foloseste o metoda de tratament prin biorezonanta destinat armonizarii energiei naturale a organismului, si se bazeaza pe electrostimulare neuronala si fenomenul de biofeedback. Aparatul genereaza impulsuri care au o baza fiziologica si caracteristici similare cu cele ale organelor vizate. Aparatul receptioneaza informatia de la nivelul pielii, o proceseaza si o returneaza organismului la nivelul zonelor reflexogene sub forma unor impulsuri electrice de mica putere. Aceste impulsuri sunt receptionate de sistemul nervos care mobilizeaza organismul in scopul refacerii functionale.

Cum functioneaza aparatul Ion Cleanse?

Aparatul functioneaza prin aplicarea unui curent electric de voltaj mic intre un electrod aflat la mana si un electrod mai mare aflat intr-o baie de apa calduta (la 40grade celsius) in care se imerseaza picioarele. In timpul sedintei se elimina toxinele din organism prin osmoza in apa ionizata din recipientul in care sunt picioarele.

Cum se face testarea cu dispozitivul EIS-DDFAO?

Analiza rezultatelor:
Dupa scanarea timp de 3 minute a intregului organism prin intermediul a sase electrozi aplicati pe frunte, palme si talpi face inregistrarea informatiilor despre pacient, EIS-DDFAO ofera medicului posibilitatea de a vizualiza un ansamblu de date care sunt masura capacitatii functionale si a mediului homeostazic biofizic al pacientului.

Cum functioneaza CEM-TECH SUPER?

Cu dispozitivul CEM TECH, care produce unde milimetrice, stabilim legaturi cu frecventele din organism si in acest mod se corecteaza eventualele dezechilibre, care produc de fapt patologia. Datorita rezonantei creata in momentul in care undele milimetrice se intalnesc cu frecventele din organism, nivelul de unde foarte joase are un efect benefic asupra organismului. Terapia cu unde milimetrice nu vindeca boli, dar readuce la parametrii de buna functionare proprietatile de regenerare ale organismului. Aceasta putere de regenerare este intretinuta de puterea membranei celulare, ceea ce inseamna suprafata celulara care este in contact cu restul organismului.

Cum se face testarea cu dispozitivul EIS-DDFAO?

Analiza rezultatelor:
Dupa scanarea timp de 3 minute a intregului organism prin intermediul a sase electrozi aplicati pe frunte, palme si talpi si inregistrarea informatiilor despre pacient, EIS-DDFAO ofera medicului posibilitatea de a vizualiza un ansamblu de date care sunt masura capacitatii functionale si a mediului homeostazic biofizic al pacientului.

Cum se interpreteaza culoarea apei rezultate in urma sedintei de detoxifiere?

Culoarea apei este influentata de calitatea apei in sine (prezenta mineralelor, duritatea ei), prezenta sarii si a metalelor, chiar fara prezenta picioarelor in apa. La modul general se poate spune ca in timpul detoxifierii 20-40% din ionii eliminati fac parte din continutul apei, si 60-80% provin din organism
In timpul detoxifierii apa se coloreaza in diverse culori si prezinta anumite depuneri:

– Culoarea apei si depuneri

– Originea toxinelor

– Cauze

– Galben-verzui

– Rinichi, vezica urinara

– Boli ginecologice si de prostata

– Portocaliu

– Muschi

– Inflamatii musculare, reumatism

– Maro

– Ficat

– Fumat, obezitate, edeme, probleme hepatice

– Negru

– Metale grele

– Probleme hepatice, alcoolism, astm

– Verde inchis

– Sistem digestiv

– Vezica biliara, sistem cardio-vascular, probleme imunologice

– Alb spumoasa

– Sistem limfatic

– Inflamatii generale, alergii de piele, cicluri neregulate

– Alb cu pete

– Deficit in sistemul enzimatic

– Deshidratare, dureri de cap, balonari, constipatie, extremitati reci

– Negru cu pete

– Prezenta metalelor grele

– Diabet

– Rosu cu pete

– Perete vascular

– HTA, hipercoagulabilitate

De cate sedinte este nevoie pentru un tratament complet?

In general este nevoie de 14 sedinte de tratament intr-o cura, adaptate in functie de varsta pacientului. Chiar si durata sedintei difera in functie de varsta pacientului.

Este terapia cu dispozitivul SCIO invaziva?

Terapia cu dispozitivul SCIO nu este invaziva si nu are niciun efect negativ sau secundar asupra organismului uman. Aceasta metoda de examinare permite detectarea diverselor dezechilibre energetice, dar si echilibrarea imediata a acestora. In timpul testarilor, dispozitivul intra in rezonanta cu mii de tesuturi, organe, nutrienti, toxine si alergeni, intr-o sutime de secunda fiecare. SCIO examineaza mai mult de 9000 de parametrii ai sistemului energetic uman.

In cat timp apare efectul terapiei cu dispozitivul CEM-TECH SUPER?

Cat de repede se pot vedea efectele tratamentului: depinde de natura patologiei si de stadiul in care se afla pacientul. Patologia recenta raspunde mai repede la tratament decat problemele cronice; tinerii se recupereaza mai repede decat varstnicii.

In ce consta tratamentul cu aparatele de tip Oberon-Metatron?

Exista mai multe metode de tratament: tratament direct prin intermediul metaterapiei, sau prin intermediul unor solutii alcoolice, glucoza pe care se imprima informatia electromagnetica.

Investigatia cu aparatele de tip Oberon-Metatron are contraindicatii?

Investigatia nu are contraindicatii si nici efecte adverse.

La ce ajuta aparatul pentru electro-stimulare?

Dispozitivul poate imbunatati microcirculatia corpului uman, sa avanseze circulatia substantelor antiinflamatoare, sa elibereze adeziunea tesuturilor, sa aline diferite dureri: este folositoare in terapie si are eficacitate in alinarea sindromului cervical, periartrita umarului, dureri lombare, dureri ale incheieturilor, etc. Pentru persoanele care au un loc de munca ce presupune imobilitate pe timp indelungat, folosirea acestui instrument poate duce la alinarea durerii de spate, la imbunatatirea partiala a statutului nutritional al muschiului si sa previna incordarea si hiperosteogeneza; pentru pacientii suferind de hemiplegie, instrumentul poate asigura ingrijirea efectiva pentru a preveni atrofierea si sa scurteze perioada de reabilitare: pentru cei de varsta mijlocie si cei in varsta, folosirea acestui instrument poate imbunatati conditia fizica si sa previna imbatranirea si degenerarea sistemului locomotor.

La ce foloseste tratamentul cu Bioptron?

Acest tratament cu lampa Bioptron echilibreaza si regenereaza tegumentele prin reglarea proceselor biologice, ce duc in final la vindecare.

Ma vindec daca fac tratament cu aparatul DiaDens-DT?

In boli cronice – se obtin amelorari importane ale simptomatologiei, comparativ cu tratamentele medicamentoase, in peste 70% a cazurilor, iar tulburarile functionale pot fi complet tratate clinic.

Pe ce se bazeaza aparatul de electro-acupunctura?

Acest aparat foloseste o tehnologie de avangarda a erei spatiale asociata cu o experienta de 4000 ani a medicinii chineze in domeniul acupuncturii. In toate timpurile acupunctura a fost folosita, printre altele pentru a calma durerea, migrenele si tensiunea, stimuland direct punctele specifice din apropierea nervilor care se gasesc sub epiderma.
Potrivit acupuncturii traditionale, aceste puncte urmeaza unei serii de linii de forta numite „meridiane” care parcurg corpul longitudinal. Potrivit acestui mod de cercetare clasic punctul relevant (sau punctele relevante) trebuie sa fie loalizate cu precizie de un acupunctor (specialist in acupunctura) cu experienta, care apoi stimuleaza punctul sau punctele specifice introducand in piele acele specifice.

Prin ce se diferentiaza acupunctura?

Acest aparat foloseste o metoda de avangarda total nedureroasa, inlocuind acul acupuncturii traditionale prin stimulare de impulsuri electronice. Aceasta stimulare este transmisa prin 36 de agrafe, placate in aur, care conduc impulsurile. In plus, functia biofeedback a aparatului (intoarcere biologica) permite rezolvarea problemei aplicarii corecte, localizand punctele exacte de stimulat. Persoana care foloseste aparatul nu are decat sa aplice aparatul in zona respectiva. Aparatul identifica punctul exact, detectand punctele de rezistenta slabe, care reprezinta mecanismul critic in ameliorarea durerii naturale organice. Agrafele de impulsuri transmit in consecinta un semnal electronic zonei identificate de pe corp.

Ce sunt undele milimetrice?

Undele milimetrice reprezinta limbajul prin care comunica celulele din corpul uman. Celula este activa si vibreaza cu o anumita frecventa, aceste vibratii creaza miscari de unde.
Se considera ca intreaga lume este penetrata de astfel de unde milimetrice, vibratii, ceea ce face posibil sa intelegem existenta si viitorul in ceea ce priveste dezvoltarea. In conformitate cu modelele mecanice de cuantificare orice obiect are o natura dubla, adica o componenta materiala si una electromagnetica, unde totul vibreaza si fiecare celula este este parte dintr-un intreg.

Ce testeaza dispozitivul EIS-DDFAO?

Aparat unic de diagnosticare a disfunctiilor biofizice ale organelor sau sistemelor, EIS-DDFAO permite realizarea medicinei predictive si ofera posibilitatea anticiparii eventualelor patologii prin determinari functionale si urmarirea acestora in timpul si dupa incetarea tratamentului.

Ce testeaza dispozitivul SCIO?

Sistemul SCIO este folosit ca un sistem multimedia de biofeedback. Este destinat detectarii stresului dar si a reducerii acestuia. Acest dispozitiv nu pune diagnostic. Acest sistem este calibrat pentru a masura reactiile electrice fine sau subtile dar si subspatiul pentru anumite substante biologice. Sensibilitatea este atat de mare incat detecteaza cel mai precoce semn de boala sau dezechilibru.

Ce tip de dureri si migrene poate sa calmeze aparatul de electro-acupunctura?

Acest aparat calmeaza o mare varietate de dureri, inclusiv migrenele, dureri de cap provocate de tensiune, durerile si tensiunile musculare, stess-ul si insomnia datorata stress-ului, ca si durerile de spate, de umeri, cate sau genunchi, si in egala masura, reumatismul, artrita, durerile legate de degenerescenta articulara, etc.. Aparatul ajuta la revitalizare si tonifiere. In timp ce calmarea durerilor simptomatice si a anumitor suferinte poate fi dobandita imediat, alte dureri pot fi alinate numai dupa mai multe aplicatii, beneficiind, de asemenea, de efectul cumulativ al acestora.

Cine a descoperit terapia cu unde milimetrice, CEM-TECH SUPER?

Terapia cu unde milimetrice este o metoda revolutionara pentru sanatate. A fost descoperit de oameni de stiinta de origine rusa sub atenta supraveghere a prof. N. D. Devatkov, membru al Academiei.