23 Mar

Rețeta pentru schimbarea PH-ului sângelui

Rețeta care te va face să uiți de existența medicilor. Consumând acest Preparat Zi de Zi, Medicul tău va Uita de Existenta Ta. Trebuie să recunoaștem faptul că organismul nostru este unul acid, ca rezultat tipic al dietei noastre „moderne” care este alcătuită în principal din alimente procesate, inclusiv: sare, zahăr, cofeină și alcool. Mediul prea acid în organism prezintă anumite semne, cum ar fi oboseala,  dureri de cap, dureri abdominale și un sistem imunitar slăbit, ceea ce va conduce cu siguranță la  apariția bolilor cronice (cancer, diabet, boli de inimă). Stim foarte  bine că aciditatea și alcalinitatea sunt măsurate în funcție de valoarea pH-ului. Apa simplă are un pH de 7 și este considerată a fi neutră.

Fiecare valoare a pH-ului sub 7 este acidă, iar valorile mai sus de 7  sunt considerate a fi alcaline. Cand esti sănătos, pH-ul sângelui variază între 7,35 – 7,45 (usor alcalin). Corpul nostru menține echilibrul în cea mai mare parte prin rinichi și plămâni. Cu toate acestea, dezechilibrul cronic epuizează puterea corpului, acela fiind momentul în care se poate declanșa apariția diverselor boli. Pentru a împiedica apariția acestui dezechilibru, vin cu  prezentarea unui preparat miraculos, usor de făcut, preparat pe care oricare dintre voi sunt sigur că vi-l puteți face singuri chiar la voi acasă. Citește mai jos rețeta care te va face să uiți de existența medicilor, întrucât nu vei mai avea nevoie de ei.

– 1 pahar de apă plată (200 de ml)
– 2 felii subțiri de lămiâe
– 1 sfert de linguriță de sare de Himalaya
– 1 sfert de linguriță de ghimbir măcinat

Mod de preparare: În primă fază trebuie să începeți seara. Combină apa cu lămâia și cu sarea de Himalaya. Lămâia nu trebuie stoarsă ci pur și simplu pusă în apă. După ce le-ați combinat, le amestecați usor, fiind necesar să lăsați preparatul să stea circa 7-8 ore (pe timpul nopții).

Dimineața cand vă veți trezi, nu trebuie decât să scoateți lămâia din pahar și veți avea în față o apă alcalină. Înainte de consum, trebuie să adăugați ghimbirul și gata, preparatul este tocmai bun pentru consum.

Cum se consumă: Acest preparat se consumă dimineața pe stomacul gol (întreg preparatul). Consumul se face pe o perioadă nelimitată. Consumând zi de zi acest preparat, organismul dumneavoastră nu va deveni niciodată unul acid, datorită apei alkaline care va echilibra practic pH-ul. Știm foarte bine că ghimbirul este o super-plantă ce conține vitamine precum retinol, vitamina B3, B5, A, C, E, tocoferol, acid ascorbic, dar și minerale precum fier, magneziu, fosfor, mangan, siliciu, potasiu și  zinc. Combinația dintre apă alcalină și ghimbir, va deveni una extrem de puternică, protejandu-te și ajutându-te în cazul apariției diverselor condiții de sănătate cum ar fi:

– prevenirea apariției cancerului, (în cazul in care suferiți de cancer, acest preparat va preveni efectele secundare ale chimioterapiei), a diabetului și bolilor cardiovasculare, ameliorarea tulburarilor digestive, tratarea tulburarilor respiratorii – grabirea vindecării răcelilor, îmbunătățirea circulației sanguine, reglarea nivelului de zahăr din sânge, combaterea infecțiilor și inflamațiilor, tratarea reumatismului, îngrijirea pielii și combaterea căderii părului.

Va mai dau un sfat : Nu tineti secretul unei vieti sanatoase doar pentru voi, incercati sa-l divulgati si  apropiatiilor vostri.
Nu va costa nimic!
Sanatate maxima va doresc!

Despre Autor: Cristian  Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale  pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o  mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”.
Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *