SERVICII TERAPIE BIOREZONANȚĂ

Tipuri de terapii oferite de Centrul de Biorezonanță Dr. Băcean

– testare de evaluare și tratament pe aparatul Oberon / Metatron – se efectuează lunar,  durata ședinței 1 h – se face o evaluare generală în urma căreia se prepara un tratament (soluție de picături) personalizat, pe disfuncțiile identificate la testare. Picăturile preparate, pacientul și le administrează aprox. 1 luna; în funcție de gravitatea problemelor și de numărul acestora de regulă pacientul revine lunar pentru o anumita perioada de timp!

Același remediu, măsurat și preparat în urma testării pe Oberon / Metatron, poate fi imprimat și pe mai multe dispozitive de biorezonanță „la purtător”, amplasate direct pe corp. Pacientul le poartă pe zonele afectate, timp de 1 lună de zile, stimulînd local, în acest timp, refacerea zonelor afectate. În momentul revenirii la cabinet după o luna, aceleași dispozitive de biorezonanță sunt „șterse” și „rescrise” cu un nou tratament”. Prin această abordare eficiența tratamentului este și mai mult sporită.

– testarea și terapia cu aparatul SCIO – ședințele de testare și tratament se fac la interval de 7 zile – max 14 zile, durata unei ședințe este de 3 h, în funcție de necesitate se fac cure de min 7 sședinte! Acest tip de terapie are o eficienta extraordinara în corecția stresului, traumelor emoționale, problemelor de natura afectivă și psiho-emoțională. Echipa noastră a obținut rezultate de excepție în diagnostice precum autism, depresie, tulburări bipolare și multe alte afecțiuni de natură psihică.

– terapia RIFE – sedinta 1 h, 2-3 sedinte/ saptamana, 1 cura= 18- 21 sedinte! Cura se repeta la nevoie și în funcție de patologie. Terapia Rife are un efect deosebit în afecțiunile cu manifestare fizică. Colectivul nostru a obținut rezultate terapeutice deosebite în boli cronice precum: hepatite virale și toxice, scleroze multiple, afecțiuni reumatice, alergii, psoriazis, boli autoimune și de colagen.